Јас Маглан – ДРИМON Фестивал 2013

Настап на првото издание на фестивалот ДРИМON во Струга. Краткиот поетски перформанс беше наречен Јас Магелан и содржеше рецитали од книгата Секој со своето езеро и некои дамнешно заборавени песни.

рецитал: Ненад Јолдески
гитара и музичка композиција: Jovan Naumoski

фотографија: Горан Ристовски

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s