Библордот до СВП

библорд струшки вечери на поезијата
Локација: Струга

Два вакви идентични билборди беа поставен од страна на Зијадин Села – градоначалник на општината Струга – на 21 август 2014 година на самиот почеток на Струшки вечери на поезијата, на двата краја на Мостот на поезијата на кој секоја година традиционално се одржува свеченото затворање на СВП со манифестацијата Мостови која се пренесува во живо на МТВ.

Advertisements