EUPL 2016 – Interview with Nenad Joldeski

Интервју во Cook and Book во Брисел. Зборувам по повод награда и настанувањето на книгата Секој со своето езеро.   Advertisements

Магла

Скопје. Корегиран дискурс. Надвор паѓа ситен дожд. Едната половина на градот е под вода, а другата ранета плута по градското … Повеќе